e
Banner

Etiketler: bati innovative logistics



Batı Innovative Logistics expands its global network with new investments


Yayın: 20-09-2023
Kategori: Lojistik

Batı Innovative Logistics, which has been operating for over 30 years, strengthens its presence in the market with its offices in Europe. BATI Innovative Logistics International Sales Director Kaan Aydın, who stated that they consistently maintain their vision of being the preferred solution partner of their customers by preserving their ethical values, said: "Since our establishment, we have expanded our scope of activity in order to adapt and respond to the markets in which our customers operate. ”




Değişen ticari düzenlemeler lojistik sektörünü nasıl etkileyecek?


Yayın: 27-09-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, lojistik sektöründe yaşanan değişen ticari düzenlemelerin, tedarik zinciri yönetimi ve uluslararası lojistik operasyonlar üzerinde nasıl bir etki yaratacağını inceleyerek sektörde öncü bir rol üstlenmeye devam ediyor. Şirket, bu değişikliklere hızla uyum sağlamak ve müşterilerine sorunsuz bir lojistik deneyim sunmak için gerekli önlemleri alıyor.




BATI Innovative Logistics Avrupa'nın en iyi iş ortağı ödülünü aldı


Yayın: 22-11-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 30 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. BATI Innovative Logistics, sektördeki üstün performansı ve mükemmeliyeti ile tanınarak, Project Cargo Networking (PCN) tarafından Avrupa'nın en iyi lojistik ortağı olarak aday gösterildi.




Batı Innovative Logistics, Isotank taşımacılığındaki yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkıyor


Yayın: 10-01-2024
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, ISOtank taşımacılığı alanında sıra dışı bir yaklaşım benimseyerek sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Şirketin ISOtank Taşımacılığı Direktörü, İstek Akbulut, ISOtank taşımacılığını dönüştürmeyi ve müşterilerine daha güvenli ve verimli seçenekler sunmayı hedeflediklerini, ISOtank alanına dair yeni yaklaşımlarını açıklıyor.




BATI Innovative Logistics, Mardin'deki öğrencilerin yeni yıl dileklerini hayata geçirdi


Yayın: 17-01-2024
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha göstererek, "BATI'dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu" adlı projesini üçüncü kez hayata geçirdi. Bu yılın odak noktası ise Mardin bölgesinde seçilen iki okuldaki çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirmek oldu.